Stanovisko k posunu termínu na rok 2021

Dobrý deň,

V mene celého organizačného tímu by sme Vás chceli informovať, že po dlhom zvažovaní  a hľadaní možných riešení sme boli nútení pristúpiť
k neľahkému rozhodnutiu ohľadom tohtoročného podujatia SlovakiaTech Forum - Expo a nakoniec sme sa rozhodli konferenciu presunúť z pôvodne plánovaného a pripravovaného dátumu 13. - 15. október 2020 na nový  termín 5. - 7. október 2021.

Keďže sa situácia ohľadom prijímania opatrení proti šíreniu vírusu Covid - 19 neustále mení a nie je možné odhadnúť, akým smerom sa doteraz pomerne zmätočné, nepredvídateľné a nekonzistentné reštrikčné opatrenia zodpovedných orgánov budú uberať, považovali sme za nevyhnutné triezvo vyhodnotiť situáciu a pristúpiť možno k radikálnemu, ale o to zodpovednejšiemu riešeniu.

Vzhľadom na dlhodobú rétoriku strachu a reštrikcií zo strany zodpovedných orgánov by sme si ani pri najlepšej vôli a dodržaní všetkých opatrení pri organizácii SlovakiaTech Forum - Expo nemohli byť do poslednej chvíle istí, že sa nám podujatie podarí zorganizovať v kvalite, na ktorú sme boli my, ako i Vy zvyknutí.

Naviac, konferencia plánovaná pre zhruba 2000 účastníkov bez ich účasti stráca zmysel. Nechceme prázdne sály ani prázdne výstavisko. Nesplnili by sme tak náš sľub, ktorý sme dali Vám, našim partnerom, rečníkom, vystavovateľom, a v neposlednom rade aj sami sebe, že sa nám podarí do Košíc na tri dni preniesť kvalitu, technológie, najzaujímavejšie inovácie zo  Slovenska aj zo sveta a vytvoriť pre všetkých účastníkov jedinečnú a inšpirujúcu atmosféru.

Veríme, že naše rozhodnutie sa u Vás stretne s pochopením a že napriek neľahkej tohtoročnej  situácii môžeme počítať s Vašou spoluprácou pri plánovaní konferencie SlovakiaTech Forum - Expo v novom termíne 5. - 7. októbra 2021.

Náš tím bude pracovať aj naďalej, preto v prípade akýchkoľvek otázok alebo nejasností nás určite kontaktujte.

Organizačný tím SlovakiaTech